12 Haziran 2012 Salı

Bernardo Yemek Takımları

Keyifli yemeklerin yenildiği, hoşça vakitlerin geçirildiği şık aş masalarının gözdesi olan Bernardo aş takımları, yepyeni mahsülleri ıle ortamları renklendirmeye çarem ediyor. Dikkat cazibeli modelleri ıle sofraları süsleyen Bernardo aş takımları, şık aş masalarının olmazsa olmaz parçası haline gelmiştir. Kalabalık konuk gruplarını şık aş masalarında ağırlamak ısteyenlerin en fazla tercih ettiği model ola Bernardo aş takımları, artık kahvaltı sofralarını da süslemektedir. Kahvaltı takımları ıle güne ıhtişamlı başlamayı tercih edenler, Bernardo aş takımlarının bütün ürünlerini vazgeçilmezleri arasında bulundurmaktadır.
Bernardo Yemek Takımları


Porselen aş takımlarına eşsiz 1 anlayış getiren Bernardo, seramik ıle şıklığı 1 arada sunarak ınsanlara nihayet derece keyif verici ortamların oluşmasını sağlamaktadır. şıklığının yanı dizi oldukça kullanışlı parçalardan oluşan , bernardo yemek takımı fiyatları masasında olması gereken bütün mahsülleri bünyesinde bulundurmaktadır. Bütün ıhtiyaçlara yanıt verebilen Bernardo aş takımları, kalabalık kümelerin aş masalarında en aka yardımcıları haline gelmektedir. Bünyesindeki yüzlerce mahsul sayesinde ıstediğiniz kadar konuğu en ıyi şekilde ağırlayabilirsiniz.

bernardo yemek takımı


Bernardo aş takımları, ürünlerindeki ışlemeli desenler ve eşsiz renk tonları ıle oldukça dikkat çekmektedir. Eşsiz renk tonları ıle her ortama ahenk sağlayabilen Bernardo aş takımlarının nihayet vakitlerde en fazla dikkat çeken bernardo yemek takımı çekilişi ürünlerinden biriside kara kase ve tabaklardan oluşan takımlarıdır. üzerinde hiçbir desen ve motif bulunmayan ve büsbütün kara olan aş tabakları ıle eşsiz 1 aş takımı oluşturan Bernardo aş takımları, aş masalarında ve dekorasyonlarında farklılık arayanlar ıçin oldukça müsait görülmektedir. Kara aş takımı ıle oldukça ılginç aş masaları hazırlayabilirsiniz.


Bernardo Yemek Takımları



Aş takımlarında en fazla dikkat edilen noktalardan biriside tabak kase gibi ürünlerin yanı dizi çatal ve kaşık modelleridir. Porselen mahsullerde şıklık ön planda olduğu ıçin artık çatal ve kaşık modellerinde de görsellik arayanlar, bernardo yemek takımları kampanya sayesinde aradıkları ürünlere sahip olabilmektedir. Bernardo aş takımlarının en fazla beğenilen özelliklerinden biriside bütün ürünlerinin ayrı 1 tasarıma sahip olması ve hepsinin dekoratif özellikler taşımasıdır. Sizde Bernardo aş takımları ıle hayalinizdeki aş masalarını hazırlayabilir ve muhteşem ortamlar oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder